VisitSilkeborg og Motinno kan med glæde præsentere jer for Mountainbike Unlimited. På denne mountainbikeportal får I alt, der vedrører mountainbiking i og omkring Silkeborg. Det er alt fra spændende nyheder om sporarbejdet i Nordskoven og reportagen fra MTB Festivalen i Søhøjlandet til fede portrætter fra Danmarks profilerede mountainbikeryttere, der blandt andet fortæller om deres oplevelser på sporene i Silkeborg.

Vi er klar til at give jer al den information, i behøver for at blive opdateret om den silkeborgensiske mountainbikescene. Er du fra Skagen, Holbæk, Rønne eller Silkeborg så er al den information vigtig for dig, der planlægger fede mountainbiketure til Silkeborg i fremtiden.

Har du en historie, der på en eller anden måde vedrører mountainbiking i Silkeborg, skal du endelig bare kontakte os. Jo flere aktuelle og relevante historier vi får spredt, jo bedre. Skriv derfor til os på presse@mtb-unlimited.com.

Hold også øje med vores Facebook-side ”Mountainbike Unlimited” og vores Instagramprofil ”Lake District MTB” (lakedistrictmtb2017), hvor de nyeste opdateringer hele tiden bliver postet.

Og sidst men ikke mindst: del, del, del. Vær venlig at dele de historier, du synes om og som du mener, har relevans for andre!