Silkeborg er ikke uden grund hele Danmarks outdoor hovedstad, her er fede spor,smuk natur, sjove oplevelser og et stærkt mtb miljø, som tager godt i mod gæster ude fra.

MTB-Unlimited var med da gode kræfter fra Singletracker, Rahbek Media, FlowMTB.dk og lokale MTB ryttere ledt an af The Racing Viking, sammen satte sig for at vise hvor sjovt man kan have det på sporene i Søhøjlandet.

Kameraet rullede derfor fra alle de helt fede vinkler, da Sebastian og Morten fik sig en guidet tur lidt ud over det sædvanlige. Martin Lindblad, Kasper og Nikolaj Sølvsten og Erik Skovgaard viste sporene frem, demonstrerede overlegen synkron-kørsel, stod for dagens dårligste jokes og sluttede af med en varm oplevelse på byens kendte badeanstalt.

Søhøjlandet står klar til at tage imod dig, nyd videoen og tag de venner du vil på eventyr med!
Vi håber det skinner igennem helt præcist hvor sjovt det var at lave videoen til jer. Del den med MTB vennerne og tag dem du vil på tur med næste gang I skal på eventyr med cyklerne.

Vi ses derude!