For de fleste af landets ryttere lakker mountainbikesæsonen mod enden, imens andre kører non-stop igennem hele vinteren. Stort set alle dage i sommerhalvåret har det været muligt at hoppe på cyklen. Det har givet et utal af oplevelser for mange ryttere. På lørdag den 29. september afholder Cycle Sport Silkeborg et social arrangement, hvor der bliver kørt på sporene og der bliver fortalt røverhistorier fra hele sæsonen.

25 graders varme fredag, lørdag, søndag, mandag. Siden maj måned har der næsten ikke været en dag, hvor der ikke har været god grund til at hoppe på cyklen. Igennem hele sæsonen har der været fantastiske spor i de silkeborgensiske skove og imens hundredvis af ryttere har kørt på sporene, har sporbyggerne fra Silkeborg Sti- og Sporbyggerlaug bygget endnu flere kilometer spor. Det har med andre ord været en fantastisk sæson for alle i den silkeborgensiske mountainbikeverden. Dette vil Cycle Sport Silkeborg gerne forsøge at danne ramme omkring ved at afholde ”Social Ride”. Derfor inviterer de til en hyggelig dag på lørdag den 29. september, hvor der vil være fire forskellige hold og efterfølgende vil der være øl og burgere. Lars Wilbur, butiksansvarlig i Cycle Sport Silkeborg, fortæller således om arrangementet:

”Vi vil gerne bidrage med at samle ryttere fra hele landet til nogle hyggelige sociale ture på cyklen. Derfor prøver vi at afholde et vinter, forår, sommer og efterårsarrangement. På lørdag fejrer vi den gode sæson, vi har haft ude på sporene. For os i Cycle Sport Silkeborg nyder vi at afholde et arrangement som dette. Det er en anden måde at være social på mellem os og vores kunder. De synes normalvis, det er en fed oplevelse og det er selvfølgelig noget vi glæder os over,” fortæller Lars Wilbur.

Funduro, Strava Hunting, Kvinde MTB tur og Hygge MTB tur

Social Ride arrangementet starter kl. 14 på lørdag med en fælles cykeltur. De deltagende ryttere vil kunne vælge mellem fire forskellige cykelture. Man kan vælge en ”funduro” tur, hvor der køres ligesom ved normale enduroløb, men uden tidstagning. Her køres der stille og roligt op og hurtigt på nedkørslerne. Hvis man både er til hurtige op- og nedkørsler kan man tage på ”Strava Hunting” med World Cup rytter, Jonas Lindberg. Derudover er der en tur kun for kvinder og en hyggetur for dem, der ikke har travlt, men blot vil pudse teknikken og se lidt af de nye spor i Vesterskoven:

”Vi har lagt op til en rigtig hyggelig dag. Når vi er færdige med at køre, inviterer vi alle hjem i vores butik, hvor der vil være burgere, øl og sodavand. Vi glæder os til at sætte punktum på en rigtig god sæson, hvor vi ikke mindst skal takke Silkeborg Sti og Sporbyggerlaug for deres kæmpe indsats med at bygge spor, som er til gavn for både lokale ryttere samt turister,” afslutter Lars Wilbur.

 

Husk at følge med på Cycle Sport Silkeborgs Facebook side. Der går ikke længe, så starter nightride-delen af deres onsdagstur, både for mænd og kvinder.

Du kan tilmelde dig eventen via disse link: